Behandlingar


Djupgående massage


Terapeutisk massage
60 min 795:- Boka här
90 min 1195:- Boka här

En behandling som riktar sig mot några specifika muskler, kroppens fascia (bindväv) och se rörelserna i kroppens leder. Behandlingen passar de flesta, speciellt du som har/haft någon skada, värk i kroppen, känner dig stel m.m.


Käkledsmuskelbehandling
60 min 795:- Boka här

Behandlingen passar dig som bland annat har problem med huvudvärk, gnisslar tänder, använder bettskena eller lever med en del stress. Käkleden är en av kroppens viktigaste leder. Den påverkas mycket av yttre och inre trauman.


Lymfmassage


Lymfmassage
90 min 1195:- Boka här
120 min 1495:- Boka här

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulation. Det tillhör kroppens immunförsvar och fungerar både som avlopp och reningsverk. Det är ett eget system som går parallellt med venerna.
Ett bra lymfflöde renar bindväven/fascian vilket bland annat ger starka smidiga muskler, minskad svullnad, stärkt immunförsvar, mjukare ärr, bättre läkning och en frisk kropp.

Lymfmassage innefattar djupandning, strykningar, några olika tekniker för att lösgöra hud och bindväv så att fibroser och ärrvävnad minskar.
Lymfmassage passar ALLA.

Läs mer här: https://www.lymfsystemet.se/

VIKTIGT!
Drick ordentligt med vatten före och efter behandlingen.


Avslappnande massage


Klassisk svensk massage
60 min Helkropp 795:- Boka här
90 min Helkropp 1195:- Boka här

Den svenska klassiska massagen är världskänd, och det är inte utan anledning. Det här är en behandling som bland annat mjukar upp musklerna, ökar cirkulationen i kroppen samtidigt som den upplevs behaglig och avslappnande.


Taktil massage
60 min 795:- Boka här
90 min 1195:- Boka här

Den taktila behandlingen ger en ökad avslappning, ökat välbefinnande, minskad smärta, oro och stress. Behandlingen görs i lugn och ro med lättare beröring tillsammans med vegetabilisk olja. En väldigt bra behandling för dig som behöver ta en paus ifrån vardagen och bara få låta kroppen vila för en stund.


När du inte ska boka massagebehandling:
• Cellgiftsbehandling
• Strålbehandling
• Vid förkylning
• Vid feber
• Halsont
• Magsjuk inom 48h
• Inte passerat v.12 i din graviditet (efter v.12 går bra)

Vid avbokning mindre än 24h innan bokad tid debiteras hela avgiften.